Колаж , БНТДепутати размахаха юмруци в парламента.До размяна на юмруци са стигнали

...
Колаж , БНТДепутати размахаха юмруци в парламента.До размяна на юмруци са стигнали
Коментари Харесай

Депутати се сбиха в парламента

Колаж , Българска национална телевизия

Депутати размахаха юмруци в Народното събрание.

До замяна на юмруци са стигнали през днешния ден депутатите Радостин Василев (независим) и Искрен Митев от " Продължаваме промяната ".

Тази сцена се е разиграла отвън обсега на телевизионните камери, които наблюдават пленарното съвещание.

Битката е станала в края на парламентарните въпроси към премиера Николай Денков, до момента в който на трибуната е депутатът от БСП Борислав Гуцанов. Тогава Искрен Митев и съпартиецът му Настимир Ананиев потеглят да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската естрада.

В този момент Радостин Василев, който напусна " Промяната ", откакто разгласява запис по какъв начин в партията разискват идната сглобка с ГЕРБ, влиза в диалог с председателя Росен Желязков. Настояването му е да получи втори въпрос към премиера Денков, само че е порязан, че като самостоятелен има право единствено на един. Минаващият наоколо Искрен Митев му подвикнал нещо, след което Радостин Василев го нападнал, написа novini.bg.

В паниката съумял два пъти да удари с пестник Митев преди да бъдат разтървани, описаха депутати пред 24 часа, които са станали очевидци на борбата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР